Privacy Statement

Privacyverklaring DNA-Legal

Identiteit


Deze privacyverklaring geldt voor DNA Legal BV gevestigd te Gorinchem.


Contactgegevens


Bedrijfsnaam : DNA Legal BV
Adres : Grote Markt 20-21
Postcode plaatsnaam : 4201 EB Gorinchem

Contactgegevens voor privacy gerelateerde vragen:
Contactpersoon:  A. Dunsbergen
E-mailadres:  dunsbergen@dnalegal.nl
Telefoonnummer:  0183631800/0644140413


Persoonsgegevens


Een persoonsgegeven is elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.
Dit betekent dat informatie direct over iemand gaat of naar deze persoon te herleiden is. Dat het om
een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties
geen persoonsgegevens zijn.

De volgende persoonsgegevens worden door ons verwerkt en worden alleen gebruikt voor de onder het
kopje Doeleinden beschreven doeleinden:

 naam
 adresgegevens
 telefoonnummer
 emailadres
 bankrekeningnummer
 IP-adres


Doeleinden en rechtsgronden


De gegevens die door ons verwerkt worden, worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

 Contact opnemen via de website
 Versturen van een (digitale) nieuwsbrief
 Afhandeling van een webshop bestelling
 Openbaar publiceren van de uitkomst van een actie
 Ter voldoening aan de wettelijke verplichting om NAW gegevens van werknemers te bewaren
 Voor de instandhouding van een klantenbestand (geldt hier voor particuliere klanten)


Ontvangers


De gevraagde en ontvangen persoonsgegevens worden doorgegeven aan de volgende partijen:
 Accountant G.J. Struik
 Boekhoudsysteem van Exact Online
 New Image ICT
 Bambuu


Duur


De persoonsgegevens die opgevraagd zijn voor de onder Doeleinden beschreven doeleinden zullen vijf
jaren bewaard worden na het einde van het dienstverband (ten aanzien van de werknemers) c.q. de
behandelde zaak (ten aanzien van de particuliere klant) en daarna zullen de gegevens niet verder
verwerkt worden voor andere doeleinden.


Beveiliging


Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik,
verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Onze website maakt gebruik van een SSL certificaat om uw persoonsgegevens te beschermen tegen
misbruik door derden. De gegevens die door derde partijen worden beheerd zijn beveiligd met een
wachtwoord.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik of
indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem
dan contact met ons op via eerder genoemde contactgegevens.


Recht op inzage, rectificatie en/of wissen


De betrokkene (degene op wie de persoonsgegevens van toepassing zijn) heeft het recht de gevraagde
gegevens in te zien of te wissen. Tevens heeft de betrokkene recht op rectificatie bij verkeerd
publiceren (anders dan opgegeven door de betrokkene) van de gegevens.
Ook als de persoonsgegevens met toestemming zijn verkregen bestaat het recht om deze toestemming
in te trekken.
Voor een verzoek tot inzage of verwijdering van uw gegevens kunt u contact opnemen met ons via
eerder genoemde contactgegevens. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw
verzoek reageren.


Klachten


De betrokkene heeft het recht om tegen de verwerking van of omgang met uw persoonsgegevens een
klacht in te dienen. Dit kan bij Autoriteit Persoonsgegevens. Voordat u dit doet, verzoeken wij u altijd
eerst contact met ons op te nemen.


Cookies


Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig tekstbestandje dat met pagina’s
van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je computer wordt opgeslagen. Daarmee
kunnen wij onder andere het gedrag van bezoekers analyseren. Je kunt het gebruik van deze cookies
weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website kan beperken.
Google Analytics:
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website
gebruiken. Deze informatie wordt samen met het IP-adres van je computer door Google
opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te
houden hoe onze website gebruikt wordt om rapporten over de website aan ons te kunnen
verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te
kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt
verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier
geen invloed op.
Social Media:
Op deze website zijn knoppen (en/of links) opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of te
delen op diverse social media kanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze knoppen
worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter en LinkedIn
zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie om onder ander het gedrag van bezoekers te
analyseren.
Lees de privacyverklaring van deze social media (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te
zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. Wij hebben hier
geen invloed op.
Onderstaand vindt u de links naar de privacyverklaringen van Google, Facebook, Twitter en
LinkedIn.
Google / Facebook / Twitter / LinkedIn


Derde landen


De persoonsgegevens worden niet aan een land of internationale organisatie buiten de EU verstrekt.


Geautomatiseerde besluitvorming en profilering


Er is geen sprake van geautomatiseerde besluitvorming of profilering.

Niet alle velden zijn juist ingevuld.
Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.

Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.

Het formulier is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij voor u doen?
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld